Logo Institut del Teatre

Maruma Rodríguez i João Lima imparteixen els Seminaris Temàtics de Pedadogia de la Dansa al CSD

Comparteix

15.9.2021

Maruma Rodríguez i Joao Lima, artistes convidats a Pedagogia de la Dansa del CSD

L’especialitat de Pedagogia de la Dansa del Conservatori Superior de Dansa (CSD) inicia el curs 2021-22 amb la presència de dos artistes-pedagogs de llarg recorregut en l’àmbit de les arts del moviment com a convidats. Es tracta de Maruma Rodríguez i João Lima, que impartiran classe a l’alumnat de 4t curs de Pedagogia de la Dansa en el marc de l’assignatura Seminaris Temàtics-I, entre el 13 i el 27 de setembre.

Durant aquestes sessions, ambdós professionals aprofundiran en aspectes i recursos metodològics de la pràctica docent que són transversals a tots els estils de dansa, com ara la composició instantània, l’observació, el treball cooperatiu, la presència i la modulació del propi estat, l'articulació del propi discurs i el feedback.

Maruma Rodríguez és llicenciada en Arts per la Universitat Central de Veneçuela i la seva formació abasta estudis de dansa contemporània, nova dansa, butoh, teatre i poesia. Està molt interessada en la investigació al voltant de les relacions entre art, cos i natura, i fa més de 25 anys que col·labora com a intèrpret, creadora i docent amb institucions i universitats de Llatinoamèrica, Europa i el Marroc.

João Lima és performer, coreògraf, docent i productor cultural en diverses organitzacions artístiques i educatives d’Europa i Amèrica Llatina. Està graduat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i s’ha format en arts escèniques en diversos centres. És el fundador i director artístic del Fòrum d'Arts Escèniques Articulações (Recife, Brasil) i des del 2013 canta, composa i toca percussió en la banda Columna (Barcelona). Com a creador i performer ha col·laborat amb multitud d’artistes.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x