Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Mutare

16 de maig de 2018


La Fundació Carulla, partint de la base que la cultura té un efecte transformador, impulsa la jornada de cultura i transformació social Mutare, que es realitzarà el dimecres 16 de maig de 9 a 15 h a l'antiga Fàbrica Damm.

Mutare esdevindrà un espai de debat perquè especialistes de diferents àmbits reflexionin, contrastin i/o discuteixin sobre com fer que la cultura tingui un paper central a les nostres vides.

El repte de Mutare és identificar i consensuar els elements comuns que fan que un projecte cultural pugui ser considerat com a especialment transformador.

Es realitzaran quatre xerrades inspiradores a càrrec d’activistes culturals sobre el poder transformador de la cultura en diferents àmbits: educació, sensibilització, emprenedoria i desenvolupament comunitari.

L’objectiu de Mutare és co-crear un decàleg amb els factors culturals identificats com a especialment transformadors. I el resultat de tot plegat serà una proposta de decàleg amb els elements que hauria de tenir un projecte cultural per poder ser considerat un projecte transformador.

Descarrega't el progarama.

Per a més informació, consulta el següent enllaç.


Horari
9 a 15 h


Ubicació

Antiga Fàbrica Damm


Adreça
Carrer del Rosselló, 515


Continguts relacionats

  • mutare

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x