Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Ajudant a través de l'art - Espectacle benèfic a favor de l'organització Proactiva Open Arms

Del 20 de juliol de 2018 al 21 de juliol de 2018


ManNera-Dansa presenta Horitzons, la nova proposta artística del ballarí i coreògraf català Aleix Martínez, juntament amb els ballarins solistes del Ballet d'Hamburg i la col·laboració especial del músic internacional de Handpan, Ravid Goldschmidt.

Horitzons, espectacle i concepte compost per dues parts, és un treball de reflexió artística, on la dansa, música i poesia es donen cita per, a través d'ella, ajudar a la recaptació de fons a favor de l'organització Proactiva Open Arms, presentant dos nous treballs del coreògraf Aleix Martínez, per primera vegada a Espanya:
 
Lorca, la més recent creació de Martínez, és un homenatge al món Lorquià i a la seva època en la història espanyola. Dansa, música i poesia s'integren i barregen per crear una nova mirada i llenguatge coreogràfic sobre la feina del poeta, a través de la seva poesia i música, interpretant composicions musicals de Barrios, Albéniz o el mateix Lorca.
 
... _ _ _ ... (S.O.S), estrenat el 2017, és una resposta artística davant la situació tan activa que començava a succeir de manera visible a Europa, arran de la gran crisi migratòria produïda pels conflictes a l'Orient Mitjà. Aquest va ser el punt d'inici de la creació, en la qual, de manera intuïtiva, vam començar una recerca d'un llenguatge honest i personal, en el qual se'ns qüestiona i ens exposa davant de situacions, que d'alguna manera, podem sentir-nos identificats enfront de elles.
 
Proactiva Open Arms, és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió és rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.
 
Gràcies a la col·laboració dels artistes, ManNera-Dansa, es bolca amb aquest espectacle a la tasca social i humanitària, ajudant a través de l'art.

Amplia la informació i compra la teva entrada en aquest enllaç

Horari
20 i 21 de juliol a les 20.30h


Ubicació

Casino l'Aliança de Poble Nou


Adreça
Rambla de Poble Nou 42 de Barcelona


Continguts relacionats

  • Horitzons

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x