Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Hip-Hop per a la prevenció de violències i la construcció de Pau. Intercanvi d’experiències: Colòmbia, El Salvador, Hondures i Catalunya

28 de juny de 2018


El hip-hop és, segurament, el gènere amb més poder cultural des de fa anys. Global, i alhora local, amb particularitats arreu i estils diversos, versàtil, no té complexos, es reinventa i es mescla. És un gènere obert i accessible on tothom pot provar de posar-s'hi, activar-se, escriure, rimar, ballar, pintar, vestir… El hip-hop és un moviment sociològic i culturalment integrador i inclusiu. Hi trobem força exemples on el hip-hop és una eina socioeducativa potent que fomenta la creativitat i el desenvolupament d'habilitats socials en adolescents o joves.

Aquesta càpsula, es una oportunitat de conèixer experiències relacionades amb el hip.hop d'Amèrica Central i del Sud que tenen la intenció de prevenir violències, de construir teixit social i de preservar la memòria històrica.  es comptarà amb els joves que condueixen i són protagonistes d'algunes d’aquestes propostes a Colòmbia, el Salvador i Hondures. L'activitat tindrà un format de fòrum obert per tractar qüestions relacionades amb els projectes, les seves metodologies, pràctiques, etc.

Amplia la informació i fes la teva inscripció en aquest enllaç

Font: Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya


Horari
de 9.00h a 11.00h


Preu
Gratuït


Ubicació

Casal de Barri Pou de la Figuera


Adreça
C. Sant Pere més Baix 70 de Barcelona


Continguts relacionats

  • Càpsula Hip hop - CEESC

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x