Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Màster universitari en Aplicació de Pràctiques Artístiques Accessibles

20.6.2022

uvic.jpg

La UVic oferirà per al curs vinent un màster en Aplicació de Pràctiques Artístiques Accessibles. Aquesta formació posa el focus en l’atenció a la diversitat, la igualtat d’oportunitats i la no segregació.

Aquest màster s'alinea amb l'Agenda 2030 de les Nacions Unides i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible a través d'un enfocament basat en la inclusió, la igualtat d'oportunitats i la no segregació com a un dels objectius de les societats futures. En aquest context caldran professionals capaços de facilitar i gestionar una gran varietat d'experiències artístiques participatives, sense limitacions d'accés per a la ciutadania.

Com a resposta a aquestes demandes i nous reptes, el màster oferix un programa en què les Arts volen ser viscudes a través d'experiències actives, participatives i inclusives. També proporciona eines per generar i transferir coneixement en el camp de la recerca basada en les arts.

Font: La Nave Va

La formació treballa 3 grans eixos:

  • Accessibilitat.
  • Metodologies de recerca
  • Projectes artístics accessibles

El màster s’adreça a persones titulades en Belles Arts, Història de l’Art, i també amb estudis superiors de música, dansa i teatre o provinents del món de l’educació. Per altra banda, el màster obre les portes a la recerca i a la transferència de coneixement en l’àmbit artístic. S’impartirà en format semipresencial, concentrant la presencialitat a la primera quinzena de juliol, i en llengua catalana, castellana i anglesa. 

Pots ampliar la informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x