Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

3a Edició del Premi DAU

10.6.2022

premi_dau.png

Dau al Sec  convida per tercer any consecutiu a companyies emergents d’arts escèniques a participar en un premi que té com a finalitat incloure la peça guanyadora a la programació de la temporada 22-23 de la sala i dotar a la producció d’una ajuda de 1.500 euros i una setmana de residència a la sala.

Per a la segona proposta finalista es proposarà una lectura dramatitzada de la seva creació en el cas que l’obra s’inscrigui en el marc del teatre de text o una escenificació d’un esbós de la creació que s’hagi presentat al Premi.

Aquesta convocatòria és una iniciativa de Dau al Sec, que es proposa impulsar i donar visibilitat a nous projectes artístics de companyies professionals en el camp de les arts escèniques no estrenats.

Per tal de participar al Premi les companyies podran enviar els seus projectes artístics entre el 6 de juny i el 3 de juliol de 2022 i entraran a formar part d’un procés de selecció que constarà de dues fases. 

La primera fase consistirà en l’enviament d’un dossier explicatiu del projecte artístic. Si al jurat li sembla un projecte adequat a la filosofia d’aquest premi, les propostes seleccionades passaran a la segona fase. En aquesta es realitzarà una entrevista personal a les companyies seleccionades i es tancarà una data per presentar un esbós de la proposta escènica del projecte presentat.

Pots ampliar la informació i consultar les bases completes en aquest enllaç

Font: Dau al Sec


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x