Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Continuen els preparatius de "La gata perduda" - Òpera Prima

14.12.2021

opera_prima_liceu.jpg

Ja fa un temps que El Liceu va iniciar Òpera Prima, una línia de creació comunitària. El desenvolupament d'aquesta línia respon a la voluntat de treballar per a la inclusió social mitjançant la pràctica artística i al convenciment que l'acostament a les arts i la cultura, pot suposar un element de transformació per a les persones.
Amb aquest propòsit, es va iniciar "La gata perduda", una creació comunitària que implica diversos col·lectius i persones del barri del Raval de Barcelona, al procés de creació. El procés de creació suposa treballar des de la dramatúrgia, la interpretació musical i coral o la construcció tècnica en un diàleg permanent amb professionals de les diferents àrees. Un dels grans reptes d’aquest projecte és justament fer conviure el món professional amb la ciutadania per tal de produir una òpera de nova creació.

Aquesta primera producció operística compta amb la intervenció dels veïns i veïnes del barri del Raval de Barcelona. Prop de 50 associacions i institucions del Raval formaran part del projecte, que compta amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval i la complicitat del Districte de Ciutat Vella. La presentació d’aquesta proposta també vol ser una crida per buscar complicitats i cercar nous col·laboradors que es vulguin implicar a OPERA PRIMA.

La gata perduda es representarà els dies 5 i 7 d’octubre de 2022 al Liceu de Barcelona.

Pots ampliar la informació en aquest enllaç

Si vols conèixer el dia a dia del projecte pots inscriure’t el butlletí mensual a operaprima@liceubarcelona.cat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x