Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

"Virtuteatro escolar". 1a trobada d'arts escèniques online

19.2.2021

virtuteatro.jpg

Donada la situació actual, amb les restriccions de mobilitat i d'agrupació, però per altra banda, amb la necessitat i conveniència de deixar testimoni que l'ART forma part de les nostres vides, d’un grup de professores i professors ha sorgit la iniciativa de portar a terme la 1a Trobada d'arts escèniques online: Virtuteatro
Aquesta iniciativa s'inclou com projecte de treball dins la matèria d'Arts escèniques d'ESO, batxillerat i CF i és oberta a diferents grups que desenvolupin activitats en els centres escolars tot i les dificultats i, possiblement encara amb més motivació. L'objectiu és compartir bones pràctiques, establir sinèrgies entre els joves i marcar nous camins.

La proposta és oberta i planteja oferir una programació diversa i online el proper 30 d'abril. 
El programa inclourà breus tastets de muntatges escènics escolars combinats amb moments de col·loqui sobre el treball escènic a les aules.

Terminis:
PAS 1: PRE- INSCRIPCIÓ
El termini de pre-inscripció ja és obert i finalitzarà el proper 25 de febrer. Per formalitzar-la cal omplir un formulari que permetrà organitzar als participants. 

PAS 2: INSCRIPCIÓ DEFINITIVA
Durant els mesos de febrer i març i fins el 18 d'abril, hi haurà temps per enviar la inscripció definitiva que haurà d'incloure una gravació de l'escena i del muntatge que es vol presentar.

Pots ampliar la informació i fer la pre-inscripció en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x