Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

El CoNCA difon un qüestionari per detectar l'impacte de la covid-19 al sector cultural

15.2.2021

questionari_conca.jpg

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha iniciat l’elaboració de l’Informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts de 2020, que es vol presentar el mes de juny.

No hi ha cap dubte que l’any 2020 quedarà marcat per la crisi de la covid-19 i les repercussions socials i econòmiques que està generant. El sector de la cultura és un dels més castigats per aquesta pandèmia. La lluita contra el virus ha comportat limitacions de moviments dels ciutadans, tancament d’activitats o restriccions d’aforaments, que han afectat molt directament el sector cultural, que per norma general està acostumat a treballar amb recursos molt limitats. D’altra banda, el confinament ha accelerat la generalització de noves formes d’accés a la cultura basades en les noves tecnologies. A hores d’ara és difícil preveure cap a on ens portaran les transformacions que s’estan implementant, però des del CoNCA estan convençuts que l’impacte d’aquesta crisi va més enllà de les pèrdues econòmiques que patim.

Per aquest motiu, han preparat una enquesta oberta a tots els creadors, artistes i treballadors de la cultura, així com a empreses, institucions i organitzacions culturals, amb la qual els interroguen sobre l’afectació personal provocada per la situació que vivim. 
Trobareu el qüestionari en aquest enllaç

 Font: CoNCA


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x