Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

"La Cultura a debat". Debat sobre cultura amb representants de les principals formacions polítiques.

3.2.2021

cultura_debat.jpg

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya organitza una nova edició de La Cultura a debat, aquest cop online.

Aquest mes de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, l'APGCC torna a posar sobre la taula la cultura i les polítiques culturals en un debat que reuneix representants de les principals forces polítiques. Enguany, i deguda a la situació sanitària, el debat es farà en versió online i sense públic presencial, però inclourà un xat en directe, que permeti la interacció i fomenti el debat també entre les persones assistents.

A taula seuran set representants de grups polítics i la periodista Maria Cusó, responsable de cultura de RAC1, que actuarà com a moderadora durant les dues hores que s’allargarà el debat. Les persones que participen d’aquest debat són Héctor Amelló, com a representant de Ciutadans, Jenn Díaz, d’Esquerra Republicana, Gemma Lienas, dels Socialistes de Catalunya, Ramon Arnabat, com a representant d’En Comú Podem, Natàlia Sànchez de la CUP-G, Manuel Reyes del Partit Popular i finalment Francesc Xavier Ten de JxCat.

L’emissió de ‘La Cultura a Debat’ serà el proper dimarts 9 de febrer a les set del vespre, a través del canal de Youtube de l’APGCC. La gravació del debat quedarà penjada i es podrà recuperar amb posterioritat.

Font: Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x