Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Presentació del projecte "La danza toma sentido"

2.2.2021

presentacio_danza_sentidop.jpg

Per quart any consecutiu, el Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l'Institut del Teatre ha elaborat un nou projecte d'aprenentatge servei per apropar la dansa a un grup d’internes del centre penitenciari de Wad Ras de Barcelona. L'activitat s'emmarca dins l'assignatura de segon curs, Didàctica General de la Dansa, impartida per Montse Lloret i Enric Sebastiani.
El passat 1 de febrer, les alumnes van presentar la proposta i lliurar el dossier explicatiu, a diversos tècnics del centre penitenciari. La danza toma sentido proposa un viatge pels sentits i mitjançant el moviment. Un taller desenvolupat en cinc sessions, cadascuna centrada especialment en un sentit.
L'objectiu d'aquest projecte és doble, per una banda l'alumnat de pedagogia pot posar en pràctica, en contextos reals, els continguts que tractats a l'assignatura.  El desenvolupament de La danza toma sentido, ha portat l'alumnat a reflexionar i aprofundir en els valors de la dansa, la seva utilització i la necessitat de dur-la a qualsevol context.
D'altra banda, també hi ha la intenció que les internes participants dels projecte puguin experimentar els beneficis del moviment corporal i veure potenciades la creativitat, la memòria, i en general la sensació de benestar que proporciona la dansa.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x