Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

S'inicia el Cens d'artistes de Catalunya

18.1.2021

cultura.jpg

El Departament de Cultura i el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts - CoNCA, han posat en marxa el Cens d’artistes de Catalunya, un instrument àmpliament reivindicat pel teixit cultural. Serà la primera de les 36 propostes per a la millora de la condició professional en el món de la cultura impulsades pel CoNCA que es desenvolupa íntegrament.

Aquest instrument ha de servir per donar resposta a les necessitats dels professionals del sector, i definir noves polítiques públiques de l’àmbit cultural. L'objectiu primer és, crear un cens de professionals de la cultura de Catalunya que inclogui els artistes professionals. En una segona fase està previst que el cens s’ampliï als professionals dels oficis connexos amb el món de la cultura i les empreses i entitats dedicades o vinculades a l'activitat cultural. 

La recollida de les dades permetrà, posteriorment, emprendre un treball exhaustiu de diagnosi del sector i d’avaluació de les mancances que pateix. Amb aquesta informació, es podran definir estratègies i directrius per planificar accions concretes que millorin les condicions professionals dels artistes i treballadors de la cultura.

Amplia la informació i dona't d'alta en aquest enllaç

Font: Departament de Cultura. Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x