Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Beca DespertaLab. Cicle de creació escènica 2021. Convocatòria oberta

8.9.2020

desperta.jpg

La Nau Ivanow i la Sala Atrium posen en marxa la setena edició del Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a les companyies d’arts escèniques. 

Amb aquesta beca, es vol contribuir a la professionalització i creixement de les companyies beneficiàries mitjançant el programa d’acompanyament i residències de la Nau Ivanow i amb el suport de la Sala Atrium.
L’objectiu de la mateixa no és la presentació d’un projecte tancat i acabat, sinó oferir les condicions tècniques i humanes necessàries per poder desenvolupar un treball de recerca i investigació amb unes condicions dignes que ajudin a les companyies a pensar en projectes a llarg termini, oblidant-se de les presses i l’obligatorietat de resultats.

La Beca DespertaLab s’adreça a companyies i col·lectius d’arts escèniques professionals, o en vies d’inserir-se en la professionalització. Cal establir una persona responsable del projecte, i tant aquesta com almenys el 60% dels o les integrants han de tenir menys de 35 anys.
La comissió valorarà els projectes en funció de la seva originalitat i el valor artístic. També tindrà en compte la projecció de la companyia a llarg termini i la voluntat d’investigació, posant l’accent en la creació i no només en la producció final.

El termini de presentació de propostes és obert del 7 de setembre al 2 d’octubre de 2020, ambdós inclosos.

Amplia la informació i consulta les bases completes en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x