Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

XII Jornadas sobre Inclusión Social y Educación en las Artes Escénicas. "La fuerza de las alianzas"

7.7.2020

xii_jornadas.jpg

Es presenten les línies generals de la XII edició de les "Jornadas sobre Inclusión Social y Educación en las Artes Escénicas". Estava previst que les Jornades tinguessin lloc al maig de 2020 però finalment s'han traslladat al 8 i 9 d'octubre d'enguany al Centre Cultural Conde Duque de Madrid.
La proposta actual és diferent de la de maig donada l'experiència que estem vivint. Amb la intenció de facilitar i ampliar la participació, aquesta edició tindrà un format virtual oferint la retransmissió mitjançant una plataforma digital. Aquest fet permetrà augmentar les possibilitats de participació de professionals i al mateix temps facilitarà la relació amb Llatinoamèrica.
El lema del 2020 posa en valor la construcció i enfortiment d'aliances, recollint la reacció han tingut, entitats, professionals i col·lectius davant la situació viscuda.

A mitjans de juliol s'obrirà la convocatòria de Comunicacions de projectes, que en aquesta edició serà en format audiovisual. També a mig mes es donarà a conèixer la programació completa.

Pots ampliar la informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x