Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Tot a punt per a la 4a edició del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social

24.5.2020

paeas_4.jpg

El Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social està organitzat entre l'Institut del Teatre,  l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), conjuntament amb el Xamfrà, Centre de Música i Escena per a la inclusió social.
Es tracta d’una formació especialitzada en l’aplicació de les arts escèniques en els àmbits social i comunitari, en tant que instrument d’intervenció pedagògica, de transformació i d’empoderament personal i de grup.

Els objectius de la formació són:

  • Saber analitzar contextos comunitaris d'exclusió -o lligats a col·lectius desfavorits- i ser capaç de definir propostes d’intervenció amb arts escèniques, viables i coherents amb els objectius establerts.
  • Conèixer les tècniques d'interpretació en música, teatre i dansa necessàries per dirigir grups i intèrprets en un procés de creació escènica
  • Experimentar l’aplicació de les arts escèniques en contextos comunitaris com a mitjà de comunicació, integració i empoderament personal i de grup.


El postgrau compta amb un equip de docents suficientment ampli i variat per poder tutoritzar adequadament projectes enquadrats en les arts escèniques aplicades i una àmplia possibilitat d’aplicació de projectes en contextos comunitaris reals en el territori.

El termini d'inscripció és de l'1 de juliol al 18 de setembre de 2020.

Amplia la informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x