Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Festival Visibles

22.2.2020

visibles.jpg

Inclusió, es la protagonista, encara més, si és possible, del V Festival Visibles que es celebrarà del 13 de març al 5 d’abril del 2020. Una nova edició d’aquest festival d’art inclusiu que organitza la Sala Tarambana i comptant amb molts col·laboradors.

El Festival Visibles va néixer per a que persones amb i sense discapacitat mostressin la seva realitat en un escenari i adonar-nos que si la inclusió és possible en un escenari també ho és en el nostre dia a dia. Al llar de les quatre edicions, la inclusió s’ha anat ampliant i el concepte abasta també a persones grans, persones en risc d’exclusió social, persones LGTBIQ+, o persones maltractades, obrint així, el ventall de propostes que es mostren al Festival.

Durant els dies del V Festival Visibles hi haurà simultàniament a Madrid 27 espectacles inclusius, representats per 13 companyies de Madrid i 6 d’altres comunitats autònomes així com una d’Argentina. Un total d’onze companyies de teatre, set de dansa, dues de teatre familiar, un grup de percussió inclusiva, un taller de dansa diversa, un documental. També hi haurà lloc per a la reflexió en taules rodones o espais de debat.

Pots ampliar la informació i descarregar-te el programa en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x