Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Presentació de "Desenfocats"- Beca d'arts escèniques aplicades de l'Institut del Teatre 2019

12.2.2020

Desenfocats.jpg

Desenfocats és un dels projectes guanyadors d'una beca d'arts escèniques aplicades de l'Institut del Teatre l’any 2019.
La proposta, que es va iniciar l'octubre de 2019 al barri de Can Sant Joan de Montcada i Reixac, s'adreça a joves d’edats compreses entre els 11 i els 15 anys interessats a desenvolupar col·lectivament una creació escènica.

L’element de partida del projecte ha estat el retrat fotogràfic dels joves participants, com a forma per descobrir les identitats múltiples. Posteriorment, mitjançant exercicis d'arts escèniques i moviment, Raquel Cros i Anna Collado, titulades del Postgrau d'arts escèniques i acció social de l'Institut del Teatre, han treballat amb els nois i noies, aspectes com la identitat, l’autoestima i l’auto-reconeixement. El taller setmanal ha facilitat teixir de vincles i crear un espai de confiança en el que els joves han compartit experiències i realitats i s'han sentit escoltats.

Desenfocats, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, culminarà amb una mostra pública titulada Qui sóc jo?. La mostra tindrà lloc el 27 de febrer a l'Espai Cultural Kursaal. Esperem que aquesta presentació no signifiqui cap final sinó tot el contrari, que sigui una fita que doni encara més impuls i reconeixement a la iniciativa.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x