Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela 2020

7.2.2020

premi_rueda.jpg

 

La Diputació de Barcelona convoca l'onzena edició del Premi Josep Ma. Rueda i Palenzuela, de caràcter bianual i d'àmbit territorial de Catalunya,  per a premiar i reconèixer projectes d'intervenció social.

El Premi té per objecte impulsar projectes i actuacions que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat. És considerat una plataforma per fer visibles aquelles intervencions locals que potencien vincles entre els actors socials i la comunitat, i així estendre les pràctiques del treball comunitari des dels serveis de benestar.

Les propostes que es vulguin presentar a aquesta convocatòria hauran de fomentar projectes/activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat:

  • Promoure la investigació social com a tasca fonamental per al desenvolupament d’actuacions dirigides a garantir la igualtat social.
  • Impulsar la innovació, la reflexió i l’avaluació al voltant del desenvolupament comunitari.
  • Reforçar activitats i projectes innovadors que produeixin un impacte en la comunitat, en el benestar i la cohesió social.
  • Impulsar projectes i actuacions que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social, i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat.
  • Fer visibles aquelles intervencions locals que potencien vincles entre els actors socials i la comunitat.

    El termini per a la presentació de sol·licituds va començar el 16 de desembre de 2019 i és obert fins el 18 de març de 2020.

Pots ampliar la informació i descarregar les bases complentes en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x