Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Conferència "L'humor com a eina per afrontar una malaltia i tot el que l'acompanya"

29.11.2019

marta_renyer.jpg

Diferents centres DIXIT van acollir aquesta conferència sobre l'humor com a eina per afrontar una malaltia amb l'objectiu d'explicar com l'humor pot ajudar a superar experiències vitals complicades com una malaltia.
Ara és possible descarregar el vídeo de la conferència feta a Barcelona per l'actriu i clown Marta Renyer que treballa com a pallassa d’hospital amb l'entitat Pallapupas. Renyer també és fundadora de la companyia Toc Toc Théâtre i realitza els seus números de clown en espectacles de sala i de carrer i ha treballat amb Pallassos Sense Fronteres. A més, és llicenciada en Educació Social i Psicopedagogia, i ha cursat Formació Bàsica en Teràpia Familiar Sistèmica.

Renyer va parlar de la tasca que desenvolupa Pallapupas, que treballa per millorar l'estat emocional dels pacients, però també de les seves famílies i el personal sanitari, i va mostrar diverses eines i formes d'utilitzar l'humor, que es pot entendre com una eina de comunicació que permet veure les persones més enllà de la seva situació vulnerable o la seva condició social, i com una experiència compartida, fet que permet construir una relació interpersonal on sentir-se còmode per poder afrontar una situació delicada.

Pots descarregar-te el vídeo en aquest enllaç

Font: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x