Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

SIN SENSE. 没有. СИН. CECÉ. Creació artística comunitària

18.11.2019

sin.jpg

SIN SENSE. 没有. СИН. CECÉ és una creació escènica comunitària de dansa-performance amb veïnes i veïns de Barcelona d’orígens diversos: Pekín, Bazhong, Shaoyang, Taipei, Kazan, Conakry, Uña de Quintana, Madrid i Barcelona.

El punt d’inici de SIN són les diferències individuals de cadascun i cadascuna. Conèixer i potenciar la identitat individual sense evitar els llocs de conflicte i enteniment grupal, generant així un espai i llenguatge propi.  

La proposta escènica s’ha anat configurant SENSE jutjar, SENSE por a perdre’s, SENSE expectatives, SENSE guió … Una creació col·lectiva on les i els participants han transformat la idea inicial i qüestionat la pauta imposada per buscar que volien explicar-li al món i com ho volien fer. 

SIN s'emmarca en el projecte Aquario. Aquest va néixer el 2017 com proposta artística itinerant per posar en evidència la tensió cultural que es produeix en el món contemporani entre  les comunitats migrants i d’acollida, tenint com a punt d’inici l’experiència de la població d'origen xinès. Primer es va desenvolupar a Madrid, al barri d'Usera i durant el 2019 a Barcelona, al Fort Pienc.

Amplia la informació i compra la teva entrada a l'Agenda d'aquest mateix portal


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x