Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Comença el Festival Simbiòtic

3.11.2019

jornades_simbiotic.jpg

A partir dissabte 9 de novembre el Teatre Nacional de Catalunya acull la quarta edició del Festival Simbiòtic que, es referma com a primer festival d'arts escèniques accessibles i recupera la seva essència: "Només és teatre si és per tothom".

Com a novetat, el festival estrena la seva primera producció "Órdago a la grande" dirigida per Arantza López i Vero Cendoya, una obra que narra la història de sis persones que es troben davant la mort i fan balanç dels èxits i fracassos que han acumulat al llarg de les seves vides, l'espectacle compta amb mesures d'accessibilitat i neix d'un procés de creació col·lectiva entre 6 intèrprets amb i sense diversitat funcional.

El Festival Simbiòtic inclou també un espai de formació, amb els cursos d'accessibilitat i tallers inclusius de teatre al TNC. 
També compta amb una Jornada professional i diferents workshops, a càrrec de les gestores culturals Kate O'Reilly, Joe Verrent i Sara Beer, que compartiran metodologies de treball que afavoreixen la inclusió i l'accessibilitat de creadors i públics.

Amplia la informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x