Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

"Intempèrie" projecte d'Arrels Fundació

29.10.2019

intemperie.jpg

El 23 de novembre Barcelona acollirà Intempèrie, una trobada de música, espectacles i experiències organitzades des d’Arrels Fundació per sensibilitzar la ciutadania i implicar-la perquè ningú hagi de viure al carrer. 

Intempèrie pretén posar sobre la taula la situació de les 1.200 persones que viuen al carrer a Barcelona i la invisibilitat i la vulneració de drets que pateixen, així com implicar la ciutadania per aconseguir allotjament digne per a 200 persones que coneixem.

Concerts, tallers, testimonis, exposicions i altres espais artístics per aprofundir en la problemàtica de les persones sense llar i trencar prejudicis. És la proposta que fan des d’Arrels amb Intempèrie, una marató lúdica i reflexiva que s’adreça a petits i grans. La plaça Margarida Xirgu acollirà durant bona part de la tarda espais de clown i contacontes per a tota la família, microteatre i tallers infantils de disseny de samarretes, làmpades i figures de cartró, entre d’altres activitats. A les 18:30h, The Penguins pujaran a l’escenari amb el seu Reggae per xics per, després, donar pas a Itaca Band, Cesk Freixas, Ju, Alex Bass i Natxo Tarrés.

Intempèrie compta amb el suport del Teatre Lliure, l’Institut del Teatre, el Mercat de les Flors, el Teatre Arnau, l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona i desenes d’artistes i empreses compromeses. Suma-t’hi!

L'entrada a les activitats d'Intempèrie és lliure però cal inscripció prèvia. Pots ampliar la informació i reservar la teva entrada en aquest enllaç


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x