Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

II Congrés Internacional de Neuroeducació

3.10.2019

congres_neuroeducacio.jpg

Els dies 25 i 26 d'octubre tindrà lloc a Barcelona el II Congrés Internacional de Neuroeducació. Els continguts tractaran especialment les funcions executives del cervell, per observar com interactuen i construeixen el nostre relat. 
Les funcions executives són la suma de capacitats que ens permeten adaptar el comportament, de manera conscient i intencionada, al futur que ens hem proposat assolir. Dit d'altra manera, ens ajuden a prendre decisions i a aconseguir els nostres objectius. D'aquí la seva importància en aquest congrés de neuroeducació i neurodidàctica, per ampliar el nostre coneixement cap a elles i saber com desenvolupar-tes segons l'etapa evolutiva de les persones.
 
En el marc del Congrés es presentarà la comunicació de Maria Pichin, graduada de l'especialitat de Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre. La comunicació és un resum del seu Treball Final que porta per títol: Les Funcions executives a través de la dansa al segon cicle d'educació infantil. Proposta pràctica. L'experimentació pràctica d'aquesta proposta es va dur a terme a l'escola Jacint Verdaguer de Barcelona amb un grup de P5 durant el curs 18-19.
 
El Congrés s'adreça a treballadors del sector educatiu com docents, educadors, pedagogs, psicòlegs o simplement persones interessades en el món de l'educació i tendencies actuals d'innovació en aquest camp. 
 
Amplia la informació i fes la teva inscripció en aquest enllaç
 
Organitza: Universitat de Barcelona

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x