Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

AJORNADA: 2a Edició Jornada Salut Mental i Jo, 10 Mirades de Futur

16.10.2019

salut_mental_jo.jpg

Queda anul·lada la JORNADA del divendres 18 d’Octubre.

Amb motiu dels recents esdeveniments i atesa la situació que es viu aquesta setmana a Catalunya, el Grup SOM VIA ha considerat oportú ajornar la celebració de la II Jornada de Salut Mental i Jo al DIVENDRES 17 DE GENER DEL 2020. Ben aviat faran arribar el nou formulari d'inscripció. L'organització lamenta les molèsties que aquest canvi pugui ocasionar i espera poder seguir comptant amb les persones que us hi havíeu mostrat interessades.El Grup SOM VIA organitza a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona la segona edició de la Jornada Salut Mental i Jo sota el títol 10 Mirades de Futur

Enguany, la Jornada gira al voltant d’aquestes 10 mirades, 10 idees, 10 reflexions. Des de l’optimisme, en clau d’inclusió, de normalització, de fer partícip a tothom de la salut mental. Per preservar-la, per defensar-la, per millorar-la. Perquè és una responsabilitat individual, però també col·lectiva.

L’acte serà conduït per la periodista, llicenciada en Psicologia i doctora en comunicació, Silvia Cóppulo i consta de dues parts. En una primera part, la presentadora establirà una conversa amb protagonistes del món de la comunicació, l’educació i la cultura, que compartiran la seva visió, vivència i percepció sobre la salut mental, la prevenció i la recuperació.

La segona part de la Jornada la liderarà la Dra. Rosa Casafont, metge, especialista en neurociències i salut laboral i formadora d'equips professionals en els àmbits de salut, educatiu i social.

La Jornada és oberta a tothom, tot i que està particularment dirigida a estudiants, professionals i directius de l’atenció social i sanitària en l’àmbit de la salut mental.

Amplia la informació i fes la teva inscripció en aquest enllaç


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x