Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

El Grec 2019 presenta vàries propostes de teatre comunitari

17.6.2019

barricidi.jpg

Enguany, en el marc del Festival Grec, podrem gaudir de vàries propostes de teatre amb accent comunitari:

 Càsting Giulietta, en aquest muntatge un grup de dones de més de vuitanta anys ens parlaran sobre l’amor i la soledat a partir de l’experiència i la memòria. Es busca una Julieta emancipada de tot mite que ofereixi la seva visió de l’amor. 

Future Lovers, Ficció o document escènic? Us ho preguntareu veient un espectacle que porta a l'escenari el món dels adolescents i investiga aquest moment vital en l'existència dels nois i noies d'avui.

Oi Néoi (Els nous). Existeix la identitat cultural o és un invent? S'ho planteja un grup de joves del Raval entre els quals hi ha catalans, immigrants arribats de fa poc i fills d'immigrants amb un grau alt d'integració.
Ja fa vuit anys que el Teatre Tantarantana impulsa el projecte PI(È)CE, que acosta els escenaris als nois i noies del Raval, tot creant un espectacle a l'any a través de processos d'escolta. 

Las Muchísimas. Ni van disfressades ni interpreten cap paper tret del de si mateixes... Disset dones d'entre 62 i 76 anys prenen part en un experiment coreogràfic, amb un peu a la vida i un altre a l'escenari, que fa miques les convencions de la dansa.

Art i Part, creació artística comunitària als barris. El programa, gestionat per l’Institut de la Cultura, convida veïns de totes les edats a participar en la creació escènica. En l’edició del 2019, Art i Part s’ha centrat en els barris del Besòs, el Gòtic i el Poble-sec. El resultat han estat tres muntatges participatius que es representaran durant el mes de juliol i dins el marc de la programació del Grec.

Amplia la informació i compra les entrades en els enllaços corresponents.


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x