Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

L’espectacle comunitari "Parrhesia" i l’exposició "Xarlatanes" tanquen el primer any de l’Arnau Itinerant

10.12.2018

parrhesia.jpg

“Dir-ho tot”. “Parlar lliurement”. Això era el que significava literalment el terme "Parrhesia" a l’Antiga Grècia. Partint d’aquest concepte, neix el segon espectacle de l’Arnau Itinerant 2018: l’obra de teatre "Parrhesia. Espectacle autocensurat".
La proposta vol explorar el concepte de la llibertat d’expressió i fer un recorregut per la història de la censura, al mateix temps que reivindica les memòries del teatre Arnau i del Paral·lel.

Es tracta d’un espectacle comunitari coordinat per la cooperativa Art & Coop i té com a protagonistes les veïnes i veïns dels barris barcelonins del Raval, Poble-sec i Sant Antoni: un total 40 persones implicades en tot el procés creatiu i la producció.

En paral·lel i en diàleg amb l’espectacle, coincidint els mateixos 15 i 16 de desembre al Mercat de les Flors,  tindrà lloc l’exposició "Xarlatanes, transmissions i memòries al voltant del Paral·lel". La mostra forma part del projecte ‘Relats de l’Arnau, una xarxa de memòries d’un teatre de barraca’, coordinat per la cooperativa Laberint Cultura i que ha servit per recollir testimonis orals, escrits, així com objectes aportats pel veïnat dels barris del Raval, Poblesec i Sant Antoni.
Una xarxa de memòries plural que s’ha anat teixint a partir de tallers, rutes, col·loquis i entrevistes al llarg d’aquests mesos.


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x