Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

POSPOSADA: 1a Jornada Arts en Salut. ‘L’evidència del rol de les arts en la millora de la salut’

2.3.2020

Jornada_arts_salut.jpg

El proper 25 de març a l’Hospital Universitari de Bellvitge se celebrarà la 1a Jornada Arts en Salut de l’ICS que té per lema ‘L’evidència del rol de les arts en la millora de la salut’ i on es presentarà l’Estratègia d’Arts en Salut de la institució.

Aquesta Estratègia sorgeix de la voluntat de lideratge de l’ICS en el desplegament del potencial de les arts en l’àmbit de la salut en plena sintonia amb el recent informe de l’Organització Mundial de la Salut What is the evidence on the role of the arts in improving health and well-being? A scoping review.

L’informe conclou que “les arts poden jugar un paper important en la prevenció de la malaltia, la promoció de la salut i la gestió i el tractament de la malaltia durant tot el cicle vital de les persones”.

Malgrat això, la incorporació de les arts dins de les polítiques i intervencions de salut no és un exercici senzill. Cal disposar d’un marc conceptual sòlid i desenvolupar un seguit de metodologies basades en l’evidència que garanteixin accions efectives, segures i enriquidores.

La Jornada serà l'espai on presentar i compartir aquesta Estratègia impulsada per l'ICS.

Amplia la informació i fes la teva inscripció en aquest enllaç


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x