Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Projectes CSD. Cossos en comú

Dins l'especialitat de Pedagogia de la Dansa del Conservatori Superior de Dansa - CSD- de l'Institut del Teatre, es porten a terme dos projectes de dansa inclusiva "Cossos en comú" i "Moulin Rouge"

Cossos en comú sorgeix el curs 2019-20 en el si des de les assignatures d’Organització, Gestió, Elaboració de Projectes i Didàctica de la Dansa. Al llarg del curs es va gestar un projecte de dansa inclusiva amb la Fundació ASPACE (Associació Paràlisi Cerebral).
Cossos en comú, liderat per les professores Anna Roblas, Maria Pujol i Maria Muñoz, ha comptat amb la formació de la pedagoga i especialista en dansa inclusiva, Neus Canalias.
La Fundació ASPACE, ha ofert també informació sobre paràlisi cerebral i assessorament a l’alumnat de dansa. Aquesta formació especialitzada ha facilitat poder desenvolupar un taller de dansa adaptat, tenint molt present el perfil dels participants i les seves possibilitats d’expressió mitjançant el cos. Al llarg de 5 sessions s'ha viscut una experiència de creació artística entre persones amb capacitats i maneres d’expressió diverses.  Un enriquiment mutu que ha generat coneixement, molt bones sinèrgies i gran satisfacció per part de tots els participants.

aspace_roger_rossell2.jpg   aspace_coreo_final2.jpg

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x