Logo Institut del Teatre

Lloguer d'espais

Comparteix

L'Institut del Teatre ofereix un servei públic de lloguer dels seus espais. Aquests són molt apropiats tant per desenvolupar activitats relacionades amb les arts escèniques com per a fer altres tipus d'actes: seminaris, jornades, projeccions, cursos, actes culturals i empresarials, etc. En la nostra gestió ens fixem l'objectiu de donar una resposta integral i professional a cada demanda.

Atenció! Degut a les especials circumstàncies que estem vivint per la pandemia Covid - 19, l'Institut del Teatre deixa d'oferir temporalment el servei de lloguer d'espais. En quant es normalitzi la situació us comunicarem l'activació del servei. Disculpeu les molèsties

El centre de Barcelona disposa d'espais diversos com aules per a classes teòriques, aules de dansa, aules d'interpretació, aules de veu i de música, espais polivalents com l'Auditori, l'espai Plató i dos sales teatrals. Així mateix, es poden llogar diversos espais al Centre d'Osona i al Centre del Vallès.

El lloguer d'espais és un servei subjecte a una taxa pública. Podeu iniciar la reserva de l'espai accedint al Tràmit de sol·licitud de lloguer d'espais.

Si voleu conèixer millor les instal·lacions, us convidem a fer un recorregut virtual pels espais de l'Institut [enllaç a YouTube].

Per a més informació: lloguerespais@institutdelteatre.cat 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x