Logo Institut del Teatre

Escena IBAM

Comparteix

Escena IBAM és un banc de coneixement escènic de l’espai iberoamericà que vol posar en valor en l’àmbit global les arts escèniques d’aquests països.

Escena Ibam

Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Institut del Teatre, l’Instituto Nacional de Bellas Artes (INBA) de México-DF, la Universidad Nacional de las Artes (UNA) de Buenos Aires i la Universidad de Sao Paulo (USP), quatre institucions que constitueixen importants conglomerats al servei de la docència, la investigació i la difusió en el camp de les arts escèniques, amb una àmplia projecció més enllà dels seus respectius àmbits nacionals, que inclouen escoles superiors de teatre i de dansa i que es plantegen també vetllar per la conservació i difusió del patrimoni escènic. 

Amb el projecte ESCENAIBAM, aquestes quatre institucions es proposen crear un banc de coneixement escènic propi de l'espai iberoamericà, amb la voluntat de contribuir a articular-lo i a posar-lo en valor en el pla global. 

La seva funció bàsica és la de posar en comú i interelacionar el coneixement i la informació disponibles, avui dispersos, i generar sinergies multiplicadores entre les parts. I, d'altra banda, també vol reunir la diversitat dels recursos documentals, bibliogràfics i museístics existents, per a fer-los accessibles a les escoles d'arts escèniques, als investigadors, als artistes, als productors, als programadors, als comunicadors.

Web oficial del projecte Escena IBAM_ http://escenaibam.org/ 
Mapa de centres vinculats a Escena IBAM_ http://escenaibam.org/mapa.asp 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x