Logo Institut del Teatre

Es presenta el volum “Teatre Maleït I” de Tennessee Williams

Comparteix

23.5.2023

Teatre Maleït I, de Prometeu Edicions

Prometeu Edicions amb el patrocini de l’Institut del Teatre publica el volum Teatre Maleït I de Tennessee Williams, que inclou els textos Camino Real i La davallada d’Orfeu.

Es tracta d’una edició bilingüe anglès – català amb pròleg de Jordi Vilaró i traducció del dramaturg i professor de l’Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) Marc Rosich que recull textos que s’allunyen del cànon habitual de Williams, dels melodrames que el van fer famós.

A Teatre Maleït es presenten obres que en el seu moment van ser considerades massa experimentals o massa al·legòriques o massa autobiogràfiques, però que ara,  a ulls del lector/espectador del segle XXI, adquireixen una nova dimensió i permeten descobrir i apreciar de manera global la magnitud i la qualitat variada i polièdrica del dramaturg estatunidenc més prolífic del segle XX.

El primer volum ofereix els textos Camino Real i La davallada d’Orfeu, dues obres estrenades en el mateix període que els seus èxits més aclamats però on descobrim un altre Williams, més cru i agosarat.

El dissabte 20 de maig a les 19h es presentarà en format de recital poètic Camino Reial dins la programació de la Fira Literal a la Fabra i Coats de Barcelona mentre que el dimarts 30 de maig també a les 19h però a la Sala Beckett es presentarà el volum i es farà una lectura amb la presència de Jordi Vilaró i Marc Rosich.

Podeu trobar la nova publicació a la web de Prometeu Edicions, a llibreries especialitzades i també a la biblioteca de l'Institut del Teatre.  


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x