Logo Institut del Teatre

Nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET) pel curs 2021-2022

Comparteix

1.9.2021

El propòsit del màster és oferir els instruments metodològics adequats per formar investigadors i professionals de les arts escèniques

Un any més, en el curs 2021-2022 es posarà en marxa una nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET), coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut del Teatre, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El màster, que ofereix una titulació homologada a la Unió Europea, està ideat per afavorir la reflexió teòrica de les arts escèniques des de diverses perspectives metodològiques, i alhora facilitar eines per al seu estudi i anàlisi. El període de matriculació estarà obert del 13 de setembre i fins a l’octubre de 2021, data de l’inici de les classes. La lliçó inaugural del curs tindrà lloc l’1 d'octubre, a les 11 h.

El propòsit del màster és oferir els instruments metodològics adequats per formar investigadors i professionals de les arts escèniques, combinant els plantejaments teòrics amb la recerca sobre la pràctica. Per això s’estructura en dues especialitats: Història i Teoria de les Arts Escèniques, que dona prioritat als discursos teòrics i historiogràfics, i Teoria i pràctica dels Processos Creatius, que posa l'accent en la investigació a través de la pràctica.

El MUET s’adreça tant a creadors com a estudiosos, llicenciats o graduats, preferentment en l'àmbit de les Humanitats, i graduats en estudis artístics en Art Dramàtic en qualsevol de les seves especialitats.

El Màster d’Estudis Teatrals està coordinat per Rossend Arqués (UAB) amb la sotcoordinació de Miquel M. Gibert (UPF) i Helena Tornero (IT). La coordinació del Pràcticum va a càrrec de Carlota Subirós (IT). 

En tant que el màster és interuniversitari, les classes (presencials de dilluns a divendres, en horari de 16 a 19 h, a menys que les mesures sanitàries per la Covid-19 ho impedeixin) s’imparteixen en els diferents centres implicats en la seva organització: la UAB (Facultat de Filosofia i Lletres), la UPF (Facultat d’Humanitats i Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge) i l’Institut del Teatre.

Des del màster es pot accedir als estudis de Doctorat d’estudis teatrals de la UAB o de qualsevol altra universitat europea.

Per més informació consulteu la web del màster.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x