Logo Institut del Teatre

Torna el Festival de Teatre en Francès de Barcelona a l’Institut del Teatre

Comparteix

8.2.2019

Festival de Teatre en Francès 2019

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona torna del 5 al 17 de febrer. Aquesta serà la tercera edició d’un certamen impulsat per Mathilde Mottier i François Vila, directors de la companyia Mise en Lumière de París, que vol ajudar a descobrir obres de teatre contemporani en aquesta llengua, així com els seus autors, directors, intèrprets i altres agents de l'escena francòfona. 

Durant dues setmanes passaran per diversos escenaris de la ciutat comtal set espectacles d'autors francòfons contemporanis i es duran a terme diverses activitats com ara xerrades amb els autors i protagonistes, lectures dramatitzades, tallers d'escriptura, projeccions de pel·lícules relacionades amb el teatre o bé un concurs a la millor crítica teatral. 

Un any més, l’Institut del Teatre hi col·labora presentant tres dels espectacles en llengua francesa i subtitulats en castellà. El Teatre Ovidi Montllor i el Teatre Estudi acolliran els espectacles “Reconstitution” de Pascal Rambert, “Europe Connexion” d’Alexandra Badéa i “Quand j’aurai mille et un ans” de Nathalie Papin, el 9, 12 i 13 de febrer respectivament. A més, el dimecres 13 de febrer, a les 17.30 h, es farà a l'Auditori de l'Institut una xerrada abans de la funció amb la presència de la directora Nathalie PapinPep Farrés, director artístic de la Mostra d'Igualada, Carme Tierz, directora artística del Festival Rebelles (Barcelona), i Jordi Vilà, director i professor Institut del Teatre. L'entrada és lliure.

D’altra banda i seguint la línia iniciada en l’edició anterior, el Festival durà a terme a Paris una programació de teatre en català, “Barcelone en Scene. Festival de T(h)eatre”.

Podeu consultar la programació sencera i adquirir les entrades en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x