Logo Institut del Teatre

El Servei de graduats i graduades ofereix el catàleg professional Talent IT, un espai per a la promoció personal i voluntària dels graduats i graduades de l’Institut del Teatre. Les companyies, empreses, institucions, etc. que fan arribar les seves ofertes de feina a IT IMPULSA, són informades de l’existència d’aquest directori per si volen fer-los-hi arribar directament la seva proposta. Pots informa-te sobre com formar part del catàleg professional Talent IT en aquest enllaç.

Talent IT és un directori on s'inclouen dades dels graduats i graduades de les escoles de l'Institut del Teatre classificades per especialitats. 

Els graduats i les graduades de l'Escola Superior d'Art Dramàtic figuren en les especialitats d'interpretació, direcció i dramatúrgia i escenografia. Els graduats i les graduades del Conservatori Superior de Dansa es localitzen en les especialitats de coreografia i interpretació i pedagogia de la dansa. Finalment els ballarins i les ballarines graduats/des del Conservatori Professional de Dansa es classifiquen per les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola. 

Es tracta d'un directori viu que es va actualitzant amb les aportacions dels propis graduats i graduades. 

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i vols formar part de Talent IT pots consultar com inscriure's.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x