Logo Institut del Teatre

Un cop per setmana s'envia el Tauler d'ofertes laborals que recull exclusivament ofertes de feina de l'àmbit de les arts escèniques. Totes les ofertes s'adrecen a professionals i estan remunerades. Puntualment, s’envien informacions d'ofertes urgents, al marge del Tauler setmanal.

Totes les ofertes laborals que es publiquen al Tauler estan relacionades de forma més directa o indirecta amb les arts escèniques i recullen tots els perfils professionals possibles. Entre les ofertes laborals que es recullen hi ha càstings, audicions, convocatòries de selecció de personal de l'administració pública, etc. Les ofertes publicades estan generades pel propi Institut del Teatre o per altres organismes i entitats, que a través d'IT Impulsa volen difondre ofertes laborals pròpies. 

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars del Servei per correu electrònic, com el Butlletí o el Tauler d'ofertes laborals, pots demanar informació sobre com donar-te d'alta contactant amb IT Impulsa

Si ets una empresa, Institució, Entitat o particular que t'interessa fer difusió d'una oferta laboral o algun altre tipus de convocatòria als graduats i graduades de l'Institut del Teatre, pots contactar amb nosaltres.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x