Logo Institut del Teatre

IT Impulsa, porta a terme un programa de difusió d’ofertes laborals i convocatòries que de forma regular envia per correu electrònic als graduats i graduades que s’hagin inscrit al Servei.

Aquest programa de difusió es fa a través de dos suports diferents que s'envien setmanalment:

El Tauler d’Ofertes Laborals
Recull exclusivament ofertes de feina remunerades i adreçades a professionals. Totes les ofertes laborals que es publiquen al Tauler estan relacionades de forma directa o indirecta amb les arts escèniques i recullen totes les edats i perfils.

Entre les ofertes laborals que es recullen hi ha cobertures per a llocs de treball específics, càstings, audicions, convocatòries de selecció de personal de l'administració pública, etc.

Les ofertes publicades estan generades pel propi Institut del Teatre o per altres organismes i entitats, que a través d'IT Impulsa volen difondre ofertes laborals pròpies. 

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un particular que t'interessa fer difusió d'una oferta laboral o algun altre tipus de convocatòria als graduats i graduades de l'Institut del Teatre, pots fer-ho omplint aquest formulari. També et recomanem consultar l'apartat Talent IT. Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres.


El Tauler de Convocatòries
Recull diverses informacions d'interès no enteses com a ofertes laborals com poden ser:
— Convocatòries de beques, premis, subvencions, residències artístiques o ajuts.
— Oferta formativa de diferent naturalesa com Màsters, cursos, postgraus, etc.

La informació difosa està relacionada directament amb l’Institut del Teatre o pot ser de terceres parts (Institucions, Entitats o particulars) que volen aprofitar la plataforma de difusió que els hi ofereix IT Impulsa.

IT Impulsa només es fa directament responsable de les informacions que en ambdós casos estan promogudes directament per l’Institut del Teatre.

En els casos de convocatòries o ofertes de terceres parts, IT Impulsa només fa de mitjancer en la difusió de les informacions però la relació s’estableix directament entre la tercera part i la persona aspirant a l’oferta, convocatòria, etc.

Pel que fa a les ofertes formatives i activitats de terceres parts, IT Impulsa només en fa difusió si l’oferta està vinculada a descomptes pels graduats i graduades que s'inscriguin. 

Durant la setmana, mitjançant les comunicacions anomenades "Info Flash", també es fa difusió d’informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal dels Taulers i sigui urgent fer-n’hi difusió.

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars del Servei per correu electrònic, com el Tauler de Convocatòries o  el Tauler d'Ofertes Laborals, pots donar-te d'alta mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x