Logo Institut del Teatre

Taller conferència The Animals and Children Took to the Streets

ACTIVITAT GRATUÏTA
Inscripcions fins 07/11/18LogoBritish


Data: 9 de novembre

  

Dades bàsiques:

La companyia 1927, que participarà per segona programació consecutiva al festival de Temporada Alta, va ser fundada l'any 2005 per l'escriptora, actriu i directora Suzanne Andrade amb l'animador i il·lustrador Paul Barritt. És una companyia de performance londinenca especialitzada en la combinació del rendiment i la música en directe amb l’animació artesanal i la pel·lícula per crear un màgic teatre fílmic.

La companyia 1927 treballa a través del teatre, l'òpera, la música i la dansa. Ha guanyat l'àlbum Herald Angel, Fringe First, Arches Brick, Carol Tamber, Total Theatre, Off West End i Opera World Awards, ha estat nominada a Evening Standard i New York Drama Desk Awards, i el 2008 va rebre el premi Peter Brook Empty Space Award.

Els tallers de la companyia 1927 exploren la integració de l'espectacle i de la pel·lícula, incorporant l'animació i el film al procés teatral, no només en la presentació, sinó des dels inicis del  procés creatiu. Dominique Biddle, assistent de direcció de la companyia 1927, impartirà aquest taller en el qual es donarà una visió de la producció The Animals and Children Took to the Streets, amb un particular enfocament en la interacció entre els intèrprets  i l'animació, utilitzant tècniques de performance basades en el clown.

En el marc de la seva nova temporada, el British Council llança un programa destinat a potenciar els intercanvis professionals en el sector de les indústries creatives amb especial èmfasi en les arts escèniques, el sector audiovisual, la música i la moda sostenible.

La xarxa New UK Drama & Dance permetrà al llarg dels propers anys a professionals espanyols del món del teatre i de la dansa formar-se amb els millors integrants de l'escena britànica. Aquests workshops se centraran especialment en nova dramatúrgia, diversitat en els escenaris amb caràcter inclusiu, teatre i dansa comunitaris i lideratge artístic. Per poder formar part d'aquesta xarxa i mantenir-te al tant de les properes convocatòries, et convidem a subscriure a aquest enllaç


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat