Logo Institut del Teatre

Vadell Cubells, Francesca


Departament: Veu

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 2013

Formació acadèmica:

Títol Superior d’Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Va completar els seus estudis a Londres i Nova York

Experiència professional:

- Ha treballat en diversos espectacles de Ferreret Teatre/Produccions de Ferro, "Una Història de Closques", "Assaig Obert". Amb la companyia La Fornal  ha fet "La Història Robada". "Negret de Guinea", de Corcada teatre i sota la direcció de Xavi Martínez. Ha actual en el muntatge "Les llargues nits a Can Sales" i "Codi a Nai", de Miquel Àngel Riera.

És membre de la companyia Retret Teatre i els darrers muntatges han estat "Háblame de Lorca, Miguel" i "Sunset Park" al Teatre Gaudí de Barcelona.
Altres muntatges en els quals ha actuat són: Ricard III, de W. Shakespeare, Don Joan de Molière, El Camp de Martin Crimp, Els enamorats, de Carlo Goldoni, entre d’altres.

- En el camp de la docència: ha donat classes a acadèmies i a l'Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Treballa a l'Institut del Teatre des de l'any 2013.  L’any 2010 va guanyat la Beca de Perfeccionament de l’Institut del Teatre per ampliar els seus estudis.

Professora associada de Tècnica Fitzmaurice.


Dades de contacte

email

vadellcf@institutdelteatre.cat

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Francesca Vadell

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat