Logo Institut del Teatre

Nou concert en directe a Terrassa de la mà del Taller de Rock de l’ESTAE

6.2.2019

Taller de Rock de l'ESTAE 2019

El proper dimecres 20 de febrer a les 18.30h al Teatre Alegria de Terrassa tindrà lloc un concert obert al públic amb les actuacions d' Oriol Gonzalez Crazy Trio & Susana Sheiman i Jam Jamaica Allstars.

Es tracta del taller de rock o el taller de pràctiques número 5 que organitzen els alumnes de segon curs de Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) , una activitat on els alumnes de les tres especialitats de l’ESTAE, luminotècnia, maquinària escènica i so, planifiquen, munten i executen un concert de música en directe a l’escenari del Teatre Alegria de Terrassa.

Oriol Gonzalez Crazy Trio & Susana Sheiman oferiran l’espectacle "For lady Ella", un homenatge profund, enèrgic i diferent a Ella Fitzgerald, on combinen la màgia d’Ella, l’exquisida veu de Susana i l’original sonoritat del Trio. La festa finalitzarà amb el grup Jam Jamaica Allstars i el seu "Jamaica Connection" amb les millors versions de Ska-Jazz, Rocksteady i reggae.

Tal i com es faria en un pavelló d’esports o en una plaça a l’aire lliure, a partir de l’escomesa elèctrica i els punts de rigging, els estudiants munten tota l’estructura necessària. D’aquesta manera s’enfronten i coneixen, de la mà dels professors de l’ESTAE especialistes, tots ells professionals en actiu del sector, a tots els processos propis d’aquest tipus d’espectacle.

Els resultats d’aprenentatge principals del taller son que l’alumne coneix i aplica els processos de treball propis del sector de la música en directe així com el treball amb els materials i equips que s’utilitzen habitualment a més d’aprofundir en les tasques de planificació i organització d’aquest tipus d’esdeveniments.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. Es poden reservar les localitats en aquest enllaç


Compartir

Altres continguts relacionats

  • Muntatge taller de rock 2018
  • Muntatge taller de rock 2018
  • Taller de rock 2018
  • Taller de rock 2018

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat