Logo Institut del Teatre

Portes obertes del Conservatori Professional de Dansa

2.2.2018

Portes obertes CPD 2018. Imatge: Luis San Andrés

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona convoca una jornada de portes obertes el dissabte 17 de febrer per a futurs estudiants del grau professional de dansa de l'Escola d’Ensenyament Secundari Artístic Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) . 

Es duran a terme tres sessions matinals, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores, on s'informarà sobre l'oferta d'estudis integrats d'ESO i Grau Professional de Dansa, i de la línia de Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Conservatori Professional de Dansa. 

Les sessions informatives, de 45 minuts de durada, es faran a l’Auditori de l'Institut del Teatre i posteriorment es farà un recorregut per les instal·lacions del centre. 

L'entrada és lliure, sense inscripció prèvia, i els grups s'organitzaran per ordre d'arribada. 

El Conservatori Professional de Dansa 

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. 

Creada l’any 2001, és l’únic centre de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Les proves es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació.

AVÍS: Aquestes sessions són exclusives dels ensenyaments del Grau Professional de Dansa de l'EESA/CPD. Les sessions informatives dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa o del Títol Superior en Art Dramàtic de l'Institut del Teatre tindran lloc segons el calendari que es publicarà properament en aquest web. Per a més informació consultar l'apartat: Accés als estudis.


Compartir

Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat