Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre col•labora amb el Cicle Escenaris de Vic

6.10.2017

Cicle Escenaris de Vic

L’Institut del Teatre ha establert un acord de col•laboració amb l’Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona per donar suport al nou Cicle Escenaris, un cicle alternatiu i d’avantguarda artística que es durà a terme entre el 6 d’octubre i el 17 de desembre a Vic amb l’objectiu d’esdevenir un aparador d’expressions contemporànies i complementar la programació tradicional de l’Atlàntida.

Escenaris és una nova proposta artística que inclou cinc espectacles de caire molt diferent. L’estrena es farà aquest divendres 6 d’octubre, a les 20.30 h, amb ‘Lélek’, un solo de dansa-teatre de l’osonenca Laura Marsal sota la direcció de Sadurní Vergés, alumne de Direcció i dramatúrgia a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre. La proposta té com a punt de partida la novel•la Laura a la ciutat dels sants, de Miquel Llor.

La segona representació del Cicle Escenaris serà el 3 de novembre, amb Pla fix, Latung La La, un muntatge poètic de David Ymbernon que es podrà veure a la seu de l'Institut del Teatre de Vic.

També al mes de novembre es podrà gaudir del recital poètic Com nos tornem, de Bubulina Teatre, i Tot sembla tan senzill, un recital de poemes musicats de Montserrat Abelló. Tancarà el cicle l'obra de teatre contemporani Marat/Sade, de Peter Weiss.

Les representacions es podran veure en diferents escenaris de Vic com són l’Atlàntida, el Casino o l’Institut del Teatre.


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat