Logo Institut del Teatre

Beques per a la Formació i el Perfeccionament

Les beques per a la formació i el perfeccionament estan adreçades als graduats de les Escoles Superiors de I'lnstitut del Teatre (de I'Escola Superior d'Art Dramàtic i del Conservatori Superior de Dansa) que hagin obtingut el títol superior d'art dramàtic o el títol superior de dansa a partir de l'any 2014 inclòs.

La finalitat d'aquestes beques és el perfeccionament formatiu dels graduats de l'lnstitut del Teatre. La beca sufragarà la despesa d'una part dels projectes relacionada amb tots els àmbits de les arts escèniques que pretenguin realitzar els graduats de l'lnstitut del Teatre, incloent les despeses de matrícula, manutenció i allotjament en els casos de projectes que tinguin lloc fora de Catalunya.

L'lnstitut del concedirà com a màxim dos beques per un import màxim de 3.780 € cadascuna. Les accions formatives proposades no poden haver començat amb anterioritat a la data de termini de presentació de sol·licituds.

Aquestes beques s'emmarquen dins les accions de l'Institut del Teatre per facilitar el perfeccionament professional i la inserció laboral dels graduats de les seves escoles superiors.

El termini de presentació de les sol·licituds serà des de dimecres 2 de maig a divendres 11 de maig de 2018, ambdós inclosos.

Podeu trobar informació sobre com elaborar un projecte, fer un pressupost i altres temes relacionats amb la pràctica professional a l'espai de Fitxes de recursos per a graduats

 


Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat