Logo Institut del Teatre

Pau, Laura


Llicenciada en Art Dramàtic (especialitat Musical) per l'Institut del Teatre de Barcelona. També s'ha format en Shakespeare a la Rose Bruford College (London) i en cant amb diversos professors. Forma part de les companyies Els Pirates Teatre, Companyia Bratislava i The Feliuettes. Membre de ITNC, Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya, temporada 2014-2015.

En teatre ha treballat a "Tirant lo Blanc" al Teatre Nacional de Catalunya", "The Feliuettes" dirigida per Martí Torras Mayneris, "Nevares" dirigida per Ignasi Roda al Teatre Grec de Barcelona, "Shaking Shakespeare" dirigida per Moisès Maicas (nominada als Premis de la Crítica i Butaca), "Pigat" dirigida per Ricard Reguant, "Oh my God Barcelona" dirigida per Mònica Bofill, "Ronda Naval sota la boira" dirigida per Adrià Aubert i "La Gran Duquessa de Gerolstein" dirigida per Víctor Alvaro (nominada als premis Butaca i als Premis de la Crítica), "On és ara el poder" dirigida per Jordi Prat i Coll, "Nit de musicals" dirigida per Paco Mir, "Verdaguer, ombres i maduixes" d'Obeses , entre d'altres. La seva trajectòria a nivell internacional inclou "Pages from the book of...", un muntatge amb els hereus de Tadeusz Kantor Andrejz i Teresa Welminski que ha girat arreu d'Europa; a Regne Unit amb "The wedding" amb la companyia The Same, But Different i "Cymbeline" de W. Shakespeare dirigida per Matt Wilde.

Com a cantant ha format part de La Pols i l'Era (Canet Rock, Auditori de Barcelona), és corista d'Eduard Gener

En televisió ha intervingut a "La Riera" de TV3, "Redes" a La2, "Ell@s" a Antena 3 i com a protagonista a M87 a Barcelona TV. Com a presentadora ha treballat 2 anys per al programa juvenil "Mpeg" de Comunicàlia i a "El dia a la Com", de Com Ràdio.

Premi Millor actriu ex-aequo a la 14ª Mostra de Teatre de Barcelona.


email

laura@laurapau.com

Web

http://www.laurapau.com

Telèfon

676793882

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Laura Pau

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat