Logo Institut del Teatre

Cambray, Enric


Nascut a Barcelona l'any 1988, és llicenciat en Art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona (ESAD). També s'ha format en diferents escoles de Barcelona i Nova York en cant, claqué, clown i esgrima.
Ha format part de més d'una trentena d'espectacles entre els quals destaquen "El joc de l'amor i de l'atzar" dirigit per Josep Maria Flotats al Teatre Nacional de Catalunya i al Teatro Maria Guerrero de Madrid, amb Joan Ollé als espectacles "Doña Rosita la Soltera" també al Teatre Nacional de Catalunya i "De poble en poble" de Peter Handke, amb Sergi Belbel a "La Senyora Florentina i el seu amor Homer" al Teatre Nacional de Catalunya, amb Àngel Llàcer als espectacles "Molt Soroll per no res" al Tnc i "Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia" al Teatre Condal de Barcelona, al Teatre La Latina de Madrid i en gira per Catalunya i l'Estat Espanyol. També amb Pere Planella ha protagonitzat "Tirant lo Blanc" al Teatre Nacional de Catalunya amb posterior gira per Catalunya. L'hem pogut veure per última vegada protagonitzant "Les dones sàvies" de Molière a El Maldà.

En televisió va treballar durant cinc temporades a la sèrie "El Cor de la Ciutat" de Televisió de Catalunya i ha participar ocasionalment en sèries de cadenes estatals com "La pecera de Eva" o "Hospital Central". L'hem pogut veure a les tv-movies "Ermessenda" i "Fassman" totes dues coproduïdes per Televisió de Catalunya i Televisión Española. I recentment el veurem a "Cervantes contra Lope" de Manel Huerga a Televisió Espanyola.

En cinema ha format part del repartiment de la pel·lícula "Un cuento chino" de Sebastian Borenztein en una coproducció Argentina-Espanyola protagonitzada per Ricardo Darín i que ha rebut diversos premis a nivell internacional entre ells el Premi Goya a la Millor Pel·lícula Iberoamericana.


email

enriccambray@gmail.com

Web

www.enriccambray.com

Telèfon

Representant: Elvira Herrera – 91.547.58.30 elvira@elviraherrera.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Enric Cambray

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat