Logo Institut del Teatre

Nieto Fernández, Borja


Borja Nieto (Barcelona,1983)

Graduat en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat de Teatre Visual (2011-2016) i Titulat en Integració Social (2005).

Va ampliar els seus estudis com actor realitzant el Máster "De l'acte al sentiment" a l'Acadèmia de les Arts de Minsk, Bielorússia. ha realitzat diversos monogràfics d'investigació de cos , moviment , clown i manipulació amb Sergi Ots (Cirque du Soleil), Lluis Graells (Projecte Longànime) , Theatre Organic (Pallapupas) , Luca Ronga (Gua Italià) i Pepa Calvo (Teatre del Repartidor).

Com a actor treballa actualment en diversos espectacles ,"Ártica" (guanyadora de Premi Moritz FiraTàrrega i Premi Drac d'Or a Fira de Titelles de Lleida i actualment en gira internacional) amb la companyia Ponten Pie. Dir. Sergi Ots; "Les Rois Fáinenats" de Cia.Cocotte (guanyadora del Move Award Quality Label i finalista dels Premis BBVA 2015) Dir.Joan Cusó; forma part de "La Boia Teatre" amb la seva pròpia companyia de teatre de carrer i titelles formada conjuntament amb Clara Algaba ; forma part també de Projecte Longànime amb l'espectacle "Maclownbeth" Dir. Lluis Graells.

Professionalment ha treballat en diversos montatges com a actor de La Fura dels Baus, Comediants i en el Gran Teatre del Liceu , també ha realitzat gires nacionals amb Teatre Clàssic a càrrec del Teatre del Repartidor. Ha donat classes de teatre a malalts mentals a Catalunya i al Cercle Polar Àrtic. A més d'actor treballa actualment com a regidor d'espectacles i en producció, distribució i tour manager de diversos espectacles a nivell internacional.


email

bj_1707@hotmail.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Borja Nieto

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat