Logo Institut del Teatre

Lara, Júlia


Graduada en Interpretació en l’especialitat de text a l’Institut del Teatre de Barcelona, el juny de 2015.
Anteriorment es va formar en l’especialitat de teatre musical a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia de Barcelona. Ha ampliat els seus estudis en interpretació davant la càmara amb Esteve Rovira, Pep Armengol, Tonucha Vidal, Javier Luna i Rosa Estévez.
Ha treballat com a actriu al Gran Teatre del Liceu, en les òperes Andrea Chénier, Don Giovanni, L’holandès errant, Nabucco i I Capuleti e I Montecchi. Va participar al Festival Internacional de Teatre i Dansa al Kurdistan Iraquí amb l’obra poètica Senyor Gripau Senyora Mort dirigida per Albert Mestres. Durant sis anys ha encarnat el paper de nena de l’exorcista, així com d’altres personatges, al passatge del terror Hotel Krüeger del Tibidabo. Actualment està en el procès d’assaig d’una obra còmica dirigida per Carol Lòpez.
En el sector audiovisual, l’any 2016 interpreta un paper a la sèrie Amar es para siempre d’Antena 3. L’any següent encarna el paper de Virginia a una nova sèrie d’Antena 3 anomenada Pulsaciones. Recentment, ha rodat la web sèrie Show Business, i un petit paper a la pel·lícula Blue Rai la qual ha guanyat diversos premis a reconeguts festivals.
A dia d’avui, està treballant en els seus propis projectes audiovisuals com a actriu i productora.


email

lara7693@hotmail.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Júlia Lara
  • Júlia Lara
  • Videobook

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat