Logo Institut del Teatre

Portillo, Mónica


Nascuda a Barcelona l'any 1989, és llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona (ESAD). També s'ha format en diferents escoles de Barcelona i Madrid en cant i tècniques interpretatives davant la càmera. 

Ha format part de més d'una desena d'espectacles entre els quals destaquen “Préstame tus palabras" en el projecte de la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico amb coordinació de l’Helena Pimenta. També amb Pere Planella ha protagonitzat "Tirant lo Blanc" al Teatre Nacional de Catalunya en el projecte ITNC amb posterior gira per Catalunya. Ha format part de les dues produccions de la seva companyia (Cia. Bratislava) “La Gran Duquessa de Gerolstein” i “Oh my god Barcelona!”. I, en diverses produccions més a Barcelona com “L’esbudellador de Whitechapel” al Teatre Raval; “Monsieur Apeine quiere hacer amigos” a la Sala Beckett, “[H]Works - radiohamlet (Moreno Ensemble Project)” a la Biblioteca Nacional de Catalunya, entre d’altres.. L'hem pogut veure per última vegada protagonitzant “IMe” al Pequeño Teatro de la Gran Via de Madrid. 

En televisió ha treballat durant dues temporades a la sèrie “Acacias 38” en el paper principal de Humildad. 

En cinema ha coprotagonitzat juntament amb Jordi Vilches la pel·lícula “Genero”. Per la qual ha guanyar el premi Best Actress Actors Awars L.A. I, darrerament protagonitzant el teaser per a la nova ficció andorrana “Impacto”.


email

Representant: info@lwtogether.com

Web

http://www.monicaportilloactriz.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Mónica Portillo
  • Videobook Mónica Portillo

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat