Logo Institut del Teatre

Izquierdo Martinez, Antonio


Graduat en l’institut del teatre en Dansa Contemporània l’any 2010, títol de professor de Funk Hip-Hop per l’Orthos, Certificat de curs d’introducció a la Pedagogia de la Dansa per l’Escola Municipal de Dansa de Celrà. Títol de Practitioner PNL (Programación Neurolingüística) Institut Integratiu, Barcelona. Títol de Dansa Clàssica Intermediate de la Royal Academy Dance of London. 

Ha treballat en diverses companyies de dansa tant nacionals com internacionals: Lanòmima Imperial, Plan B, Tanz Atelier a Viena, Proyecto Experimental, Bool, Habemus Corpus, Pepe Hevia Danza, Les estampades, La mujer del Carnicero, Orianthêatre Dance Company de París i  “Think Big”a Hannover co-produït per l'Òpera de Hannover. 

Ballarí i corèograf de diverses peces com ara: San San Kudo, Nadie quiere mirarnos a los ojos, Hi ets? Ara, And19, estrenades als festivals Nun Off 2011, La Torna del Grec i Sismògraf 2012. 

Com a docent ha impartit classes tant a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà com a  l'escola LaBlue, Loida Grau escola de dansa, l'escola Nou espiral, L’Institut del Teatre de Vic, L’ESART i Paris Summer Academy. 

Va ballar  en la película de Disney de Cheetah Girls 2, When in Spain. Com també a la película Les derniers jours du monde, coreografiat per Roberto Olivan. 

Ha obtingut premis com subcampió d'Espanya de Funk-Hip-Hop categoria Junior, subcampió d'Espanya categoria professional i el primer premi en el campionat internacional MC Hip Hop Contest a Itàlia. En el festival Inund'art 2011 va obtenir premi d'arts escèniques amb la peça Artespai. En el Festival Puf 2013 a Pula, Croàcia com a millor Perfomance amb la cia. Oriantêatre de París.


email

antonio.izqui@gmail.com

Web

http://www.antonioizquierdo.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Antonio Izquierdo

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat