Logo Institut del Teatre

Ollé González, Francesc


El Francesc Ollé ha participat en una gran varietat de projectes artístics que passen pel teatre de text, el teatre musical, el teatre social o el teatre de carrer. És Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Ha treballat amb directors com Dolors Vilarasau, Empar López, Mariano Pensotti, Konrad Schiedrich o Feliu Formosa, entre d'altres, així com en nombrosos muntatges de teatre familiar.
Cal destacar el seu treball a Pedra i sang (des del 2011), espectacle que es representa cada Nadal al Monestir de St. Cugat del Vallès, que sempre assoleix gran èxit de públic i on en Francesc interpreta en Berenguer de Saltells, un dels protagonistes. També, 12 homes sense pietat (2010) i El retrat de Dorian Gray (2011), que van assolir un gran èxit, al Teatre del Raval de BCN. Així mateix, val a dir que ha treballat amb la Cia. de Teatre Frec a Frec, la qual compta amb una àmplia trajectòria en l'àmbit del teatre social o de valors.
És membre fundador de Sensedrama Teatre, companyia on treballa preferentment a l'actualitat, com a actor, i fent tasques de gestió i producció. També exerceix de director i professor a les escoles de teatre que gestiona la companyia, així com amb Sensedrama Tallers de Teatre, arreu.
Ha treballat també com a actor per a la televisió, ha rodat diversos anuncis publicitaris i té experiència en el doblatge.
En l'àmbit de la docència, ha impartit tallers de teatre arreu, per a alumnes de primària, secundària i adults, a través de la Diputació de Barcelona i Calaix de Cultura, entre d'altres.
Així mateix, té una àmplia trajectòria en el camp dels espectacles a mida. Ha treballat en multitud de projectes creats expressament per a particulars, empreses i públic familiar, com a actor i director de projectes artístics.


email

francescollegonzalez@gmail.com

Web

http://sensedrama.com/francescolle

Telèfon

667498445

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Francesc Ollé

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat