Logo Institut del Teatre

Vilà Peremiquel, Clàudia


Graduada en l’especialitat d’escenografia l'any 2011-2012. Em dedico al disseny d’espais escènics i espais comercials. La direcció dart en el mitjà auiovisual i disseny de producció. He ampliat els meus estudis dramàtics en l’àmbit del circ, aprofundint en les tècniques aères.

Barcelona 1987, s’ha llicenciat i treballa d’escenògrafa i artista de circ. Durant els estudis d’escenografia a l’Institut del Teatre va fundar juntament amb d’altres artistes la companyia de teatre-varieté Cabaret Incívic on hi actuà com a trapezista (Casa Elizalde, Sala Triángulo Madrid, FIB Benicàssim...).

El 2009, es trasllada a Berlín on segueix estudiant espai i vestuari a la UDK (Universitat der Künste de Berlín). Al 2010 entra a formar part de la companyia de teatre Family Flöz. El mateix any treballa en dos espectacles dirigits per Jordi Vilà com a ajudant de direcció (La majoria de suïcidis passen en diumenge i No Mataràs, Festival COS’10 Reus) i com a escenògrafa (La senyoreta Florentina de Mercè Rodoreda).

El 2011 començà els estudis de circ i teatre a Die Etage, Escola de Teatre i Circ a Berlín, i el desembre d’aquest mateix any entrà a formar part de l’obra de teatre Kill your Darlings dirigida per René Pollesch a la Volksbühne de Berlin. El 2013 realitza els estudis superiors de circ a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro, Brasil on s’especialitza en aeris i inicia el projecte com a performer anomenat Je-Me.app dins del marc Festival TNT de Terrassa (espectacle de trapezi amb un maniquí), amb la col.laboració de Martí Torras i Aida Oset, amb qui reestrenen la peça al FRINGE Madrid’14.

Durant l’any 2015 realitza el disseny d’espai del musical Guapos&Pobres al Teatre Goya. El 2016 realitza els estudis de Direcció d’art a l’Escola de Cine i Televisió de la Habana (Cuba) i l’escenografia per l’Institut del Teatre de Ricard III, dirigida per Raimon Molins; mentrestant intensifica els entrenaments amb Jaime Barbosa amb qui comença a treballar en l’especialitat de dobles (tela en U). Recentment s’ha estrenat al TNT’16 el projecte de teatre documental, guanyador de la Caravana de Tràilers’15 on ha fet l’espai escènic.

Actuament està treballant per la companyia Àtrium en La Trilogia de la imperfecció que s’estrenarà durant la temporada 2016-17 a la Sala Àtrium de Barcelona i en el seu nou espectacle de circ: Octavia.

 


email

clauyeah@gmail.com

Web

http://www.claudia-vila.com

Telèfon

636877747

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Clàudia Vilà

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat